gastenboek

7 berichten
 
22-03-2015
Geplaatst door: jan trip

muur van hadrianus

leuke lezing over keizer hadrianus die zijn rijk bestierde van syrie tot schotland en in schotland een muur liet bouwen met vestigingen waar nog veel van te zien is
veel historie en lekker wandelen en super eten en DRINKEN
dit kun je wel aan ran reizen overlaten
dus gaan

20-03-2015
Geplaatst door: Lia en Marjan

Muur van Hadrianus

Leuke lezing, met een goede uitleg van Christa, op een leuke locatie. We hebben er een hoop van opgestoken. We hopen ooit een keer de wandeling te maken. De foto's bij de lezing waren erg mooi. Het verbaasde ons dat er nog veel van de muur te bewonderen is. We wensen alle wandelaars veel wandelplezier.

19-03-2015
Geplaatst door: Frea Waldus

de Muur van Hadrianus

Wat een interessante lezing over de Muur van Hadrianus. Met "zevenmijlslaarzen" maakten we de wandeling langs deze muur en met veel kennis over de Romeinse geschiedenis vertelde Christa ons over deze keizer en het imposante Romeinse rijk. En wat een prachtige wandeling!

06-04-2013
Geplaatst door: Marjolijn Peeters

Romaanse kunst

Chista's lezing over Romaanse kunst raakte ook de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella: dat geeft mij een verrassend nieuwe kijk op mijn vakantie naar Noord-Spanje in mei.

03-04-2013
Geplaatst door: Ingrid van Vorstenbos

Romaanse kunst in Bourgondië

Na de boeiende lezing van Christa over Romaanse kunst in Bourgondië zal het bezoek aan een kerk in Bourgondië nooit meer hetzelfde zijn!

02-04-2013
Geplaatst door: Brigitta Madderom

Lezing Romaanse kunst in Bourgondië

Christa heeft ons in haar lezing "Romaanse kunst in Bourgondië" mee op reis genomen langs kerken in Bourgondië. Haar enthousiasme is heel aanstekelijk en haar kennis van de Romaanse kunst is groot. Er rest je na deze lezing niets anders dan zelf op vakantie te gaan naar Bourgondië! Christa, bedankt!

Brigitta Madderom

14-09-2011
Geplaatst door: Trudy en Adri

Bourgondië

Wij zijn in september 2011 met Christa en Willem gaan wandelen en fietsen in de Bourgondië. Het was een week met mooi weer (dit was een zeldzaam fenomeen deze zomer) we kwamen wandelend en fietsend op prachte plekken met fantastische vergezichten. Chista vertelde op boeiende wijze over het landschap en de rijke geschiedenis van het gebied. Willem heeft zich het leven van een Boergondiër eigen gemaakt. Hij bracht ons naar restaurants die wij nooit zouden hebben gevonden waar we heerlijk hebben gegeten en gedronken.

Dit is voor ons zeker niet de laatste keer dat we met Christa en Willem de Bourgondië hebben bezocht want er is nog zoveel te zien en te beleven.