Informatie

Even voorstellen: Ik heb antropologie en geschiedenis gestudeerd en werk sinds 1997 als reisleider onder andere voor SNP Natuurreizen, Sophus Travel en Kras Reizen. Ik ben ANVR gecertificeerd reisleider en ik begeleid wandelvakanties, culturele reizen, rondreizen en langlaufvakanties. Bij uitgeverij Odyssee is mijn reisgids over Zuid-Bourgondië te koop. Over deze regio in Frankrijk geef ik lezingen, de thema's zijn o.a. Romaanse kunst en Industrieel Erfgoed. Voor Alliance Française Zwolle organiseer ik reizen naar Frankrijk: Normandië (2013), Bourgondië (2014), Reims en de champagnestreek (2015) en naar Parijs (2016). Ik ben publieksgids in het museum Batavialand in Lelystad, het museum waar het Zuiderzeeproject en de provincie Flevoland centraal staan. 

Reisgids over Zuid-Bourgondië

 

 

 

Bij uitgeverij Odyssee is mijn reisgids over Zuid-Bourgondië te koop. De gids is te bestellen als PDF-bestand of in pocketvorm via www.odyssee-reisgidsen.nl 

Reisvoorwaarden:

Ran Reizen is niet aangesloten bij een garantiefonds zoals de ANVR of de SGR. Het lidmaatschap hiervoor is voor een kleine reisorganisatie eenvoudigweg niet op te brengen. In plaats daarvan hebben ik eigen reisvoorwaarden opgesteld. Met deze voorwaarden én een persoonlijke benadering van mijn kant hoop ik je voldoende vertrouwen te geven.

    

Verzekering

Deelnemers dienen een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Aanmelding en betaling

Aanmelding kan online, schriftelijk of telefonisch gebeuren.

 

Je bent ingeschreven voor een arrangement wanneer

  • je een bevestiging van ontvangst heeft gekregen
  • de aanbetaling is ontvangen. De aanbetaling bedraagt 10% van de reissom en moet na ontvangst van de factuur voldaan worden. Het volledige factuurbedrag dient zes weken voor aanvang van de reis betaald te zijn.

Bij aanmelding binnen zes weken voor de aanvang van een reis dient het volledige factuurbedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt te worden.

  

Annulering door de deelnemer

Annulering kan via de mail of via een aangetekende brief, waarbij de datum van het poststempel als annuleringsdatum geldt. Bij annulering zijn de volgende bedragen verschuldigd:

  • Tot 8 weken voor vertrek de aanbetaling
  • Tussen 8 en 6 weken voor vertrek 15% van de reissom
  • Tussen 6 en 4 weken voor vertrek 25% van de reissom
  • Tussen 4 en 2 weken voor vertrek 50% van de reissom
  • Tussen 2 en 1 weken voor vertrek 75% van de reissom
  • Bij minder dan 1 week voor vertrek de gehele reissom

Afzegging door Ran Reizen

Voor elke reis geldt een minimum aantal deelnemers. Als ik een reis moet annuleren in verband met te weinig deelnemers dan krijgt je dit uiterlijk drie weken voor vertrek te horen. De volledige reissom wordt dan terugbetaald. Mocht een reis niet doorgaan vanwege andere oorzaken gelegen bij de reisorganisatie, dan krijg je uiteraard de volledige reissom terug.